Däcksäsongen är här - boka ditt däckhotell idag!
Boka direkt

Däckhotell

Boka direkt

Däckhotell

Spara på tid och energi genom att låta oss ta hand om dina hjul. Istället för att du ska släpa med dem varje gång du ska skifta så tar vi hand om och förvarar dem på rätt sätt.

Förvara dina hjul hos oss!

Däck är en färskvara som måste förvaras torrt och mörkt för att få så lång livslängd som möjligt. Innan vi ställer in dina hjul på sin förvaringsplats så handtvättar vi dem. Med våra väl utvalda produkter får vi bort bland annat bromsdamm, flygrost och asfaltsfläckar som maskintvättar INTE får bort! Vår prioritet är att dina hjul får så bra förutsättningar som möjligt att hålla en god kvalitet över tid, och vi är stolta över att dina hjul ska se ut som NYA inför kommande säsong.

UNIK förvaringsmöjlighet

LBM Däck erbjuder sina förvaringskunder något helt UNIKT. Då vi är experter på renovering utav fälgar så erbjuder vi ALLA våra förvaringskunder 20% rabatt på jobb relaterade till att reparera sina skadade fälgar.

Gruppbokning för företag

Vi erbjuder även företag med 8 bilar eller fler att ta del av en gruppbokning. Vi kommer överens om en tid som passar just ert företag och era tider och därefter gör vi ett hjulskifte på alla era bilar!

Har du några frågor till oss innan du bokar?

Kontakta oss så hjälper vi dig så fort vi kan!
Kontakta oss