DÄCKHOTELL

DÄCKHOTELL

Spara tid och energi genom att låta oss ta hand om dina hjul. Istället för att släpa med dem varje gång du ska skifta så tar vi hand om och förvarar dem på rätt sätt.

Förvara dina hjul hos oss!

Däck är en färskvara som måste förvaras torrt och mörkt för att få så lång livslängd som möjligt. Innan vi ställer in dina hjul på sin förvaringsplats så handtvättar vi dem. Noggrannhet är med största vikt här. Med våra väl utvalda produkter får vi bort bland annat bromsdamm, flygrost och asfaltsfläckar som maskintvättar INTE får bort! Efter en pedantisk tvätt är gjord ställer vi de på sin designerade förvaringsplats.


Vi använder oss av rätt utrustning och tekniker för att lagra hjulen korrekt och övervakar dem regelbundet för att säkerställa att de är i bästa möjliga skick. Genom att förvara dina hjul hos oss på däckhotellet kan du vara säker på att de är i trygga händer och att de är redo att användas när du behöver dem. Vår prioritet är att dina hjul får så bra förutsättningar som möjligt att hålla en god kvalitet över tid, och vi stolta över att dina hjul ska se ut som NYA inför kommande säsong.


Vår höga kvalitet på tjänster och noggrannhet vid arbetet gör att våra kunder känner sig trygga med att lämna in sina däck hos oss.

Lackförsegling för dina fälgar

Lackförsegling av fälgar är en behandling som appliceras på fälgarnas yta för att skydda dem mot korrosion och slitage. Detta gör att fälgarna ser nya ut längre och blir lättare att rengöra. Vid lackförsegling av fälgar appliceras en skyddande beläggning på fälgarna, som hjälper till att motverka skador från yttre påverkan, såsom salt, smuts och stenskott. Detta resulterar i att fälgarna behåller sin glans och ser bra ut längre. Lita på oss för att ge dina fälgar ett extra skydd och en längre livslängd med lackförsegling.


Pris från 995:-

UNIK förvaringsmöjlighet

LBM Fälgrenovering erbjuder sina förvaringskunder något helt UNIKT. Alla våra förvaringskunder 20% rabatt på jobb relaterade till att reparera sina skadade fälgar. Oavsett om det är en skrapad kant, ovala fälgar mm. får du ta vara på erbjudandet.


Gruppbokning för företag

Vi erbjuder även företag med 8 bilar eller fler att ta del av en gruppbokning. Vi kommer överens om en tid som passar just ert företag och era tider och därefter gör vi ett hjulskifte på alla era bilar.

KONTAKTA OSS IDAG

KONTAKTA OSS IDAG

Tack så mycket, vi återkommer så fort vi kan!
Oops! Något gick snett, vänligen försök igen!